XL Wedding Event 2017 – 29 januari

XL Wedding Event 2017 – 29 januari

XL Wedding Event 2017 – 29 januari

Het XL Wedding Event vindt dit jaar plaats op zondag 29 januari 2017 van 11.00 – 17.00 uur in de Koepelhal in Tilburg. Het belooft weer een super gezellige trouwbeurs te worden waarop je je volop kunt laten inspireren voor je bruiloft.

Samen met Prachtige Plannen Weddings & Events en Fotostudio Fabro organiseren wij deze grote trouwbeurs die inmiddels is uitgegroeid tot de grootste gratis toegankelijke trouwbeurs van Nederland! Een bezoek aan de beurs is echt een dagje uit en na afloop ga je vol inspiratie naar huis.  Ruim 55 ondernemers uit de trouwbranche zorgen er voor dat je je ogen uitkijkt.

Modeshows

Gedurende de dag vinden er twee grootse bruidsmodeshows plaats, verzorgd door Marie-José Swolfs Bruidsmode & Couture en Gimbrère Mode. Op de catwalk zullen meer dan 50 bruidsjurken en diverse maatpakken en kostuums te zien zijn. Dit alles onder muzikale begeleiding van een live optreden van Cherry & The Sugarstuds. Dat wordt weer een feestje!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het XL Wedding Event 2017? Like ons dan op Facebook en mis niets!

We zien jullie graag op 29 januari!!

PS.
De toegang tot het evenement is gratis, en als je je als bezoeker aanmeld via onze website ligt er bovendien een leuke goodiebag voor je klaar.

dec 13, 2016 | Posted by in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor XL Wedding Event 2017 – 29 januari
Marie-José Swolfs