Over ons

Over ons

Marie-José Swolfs Bruidsmode is sinds 2006 gevestigd in Tilburg. Voorheen aan de Besterdring, nu aan het Nassauplein. In de ruime winkel is een uitgebreide collectie trouwjurken, feestkleding en accessoires aanwezig. Naar ieders smaak en voor elk budget. Ook is het mogelijk een creatie naar jouw of ons idee te laten ontwerpen.

Opgegroeid tussen de couture

Voor Marie-José is dit bedrijf het resultaat van een jarenlange carrière. Als kleine meid groeide zij letterlijk op tussen de couture in de modevakschool van haar moeder, die aan huis gevestigd was. Hier ontstond de liefde voor mode en kunst en na de middelbare school volgde Marie-José een opleiding kunstgeschiedenis met de nadruk op mode aan de Academie voor Beeldende Vorming. Na vele stages en diverse banen, onder meer als ontwerpster van kinderkleding, combineerde ze het opvoeden van haar kinderen met een maatkledingatelier aan huis. In 1999 zag zij een kans in de overname van een kleine bruidsmodezaak in Gorinchem. Door de creatieve combinatie van goede merken en zelfgemaakte jurken groeide het kleine winkeltje al snel uit zijn voegen. Voor de uitbreiding keerde Marie-José terug naar haar eigen Tilburg.

Een bijzonder product

Bruidsmode is een bijzonder product, daar is het team van Marie-José Swolfs Bruidsmode van overtuigd. Héél bijzonder zelfs. Het gaat om mode van de fijnste materialen, waar de uiterste zorg aan wordt besteed, voor het hoogtepunt van iemands leven. Marie-José Swolfs heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het compleet maken van dit hoogtepunt.

 

Marie-José Swolfs