Blog 18 Newly weds no more.. #TheBloggingBrideNL

Blog 18 Newly weds no more.. #TheBloggingBrideNL

#TheBloggingBrideNL          Newly weds no more..

Een jaar! Een heel jaar. 52 weken. 365 dagen.
Zolang ben ik alweer getrouwd. Zolang ga ik door het leven als Mevrouw Mommers-Swolfs. We zijn “Newly wed” af. De foto’s bijna door iedereen bekeken. Het herinneringen ophalen door andere mensen neemt af in frequentie #WatDusGewoonNormaalIsHoor
Na jaren dromen van kleins af aan, is het nu geweest. En het was geweldig! Jullie hebben allemaal kunnen lezen hoe, maar het is wel klaar. Er zullen nieuwe dromen moeten komen. Nieuwe momenten waar we samen in ons leven op terugkijken #WantWeGaanTochMaarVanLangEnGelukkigUit
Maar voor we daar op verder gaan… Neem ik jullie in vogelvlucht mee door het afgelopen jaar. Want wat een jaar was het! Ik had nooit durven denken dat ons leven op dit moment zo zou zijn, zoals het nu is. Maar hoe dat komt, lees maar gauw verder! Laten we beginnen bij waar we gebleven waren… #TheStoryContinues

 

In Düsseldorf op het vliegveld liet ik jullie achter. Met de woorden TENERIFE HERE WE COME.. sloot ik mijn blog avontuur af. Stiekem ook met een (niet zo klein) traantje.
Dus mijn hart maakte een sprongetje bij het idee van de (helaas dan maar) eenmalige “Hoe is het nu met” blog.

De “Honeymoon” in Tenerife was oprecht fantastisch! Het eiland biedt precies het evenwicht tussen relaxen en avontuur. Van op 4km hoogte op een vulkaan staan, uitkijkend over de wolken. (Waarbij je ademhaalde alsof je 40jaar zware shag had gerookt, maar dat terzijde want WAT EEN UITZICHT!)  Zwemmen naast een meters hoge klif met vrij zwemmende dolfijnen op de achtergrond.  Tot aan het heerlijke zwembad met de meest uiteenlopende tropische cocktails en heerlijk eten. Tenerife was prachtig, het hotel was zeer zeer zeer geslaagd en het was oprecht de beste vakantie ooit. Ik wilde eigenlijk dit jaar terug maar dat gaat niet. #DaarOverLaterMeer 😉

Eenmaal weer thuis aangekomen stond er nog een vriendenweekend op het programma. Ook dit was ontzettend leuk! Overdag speelden en sjouwden we met de kleintjes. S ’avonds met zijn allen aan de borrel, haalden we herinneringen op en kletsten honderduit. #Heerlijk

De dag brak aan dat we weer aan het werk moesten maar echt een heel erge straf vond ik het niet. Ik kon nu nog beter alle bruidjes adviseren, nu ik zelf precies wist hoe dat dan is op je eigen bruiloft. Stralend vertelde ik de bruidjes over mijn eigen ervaring maar vergat nooit dat tijdens de afspraken het nu hun moment was!

Dat eerste weekend vielen we weer met onze neus in de boter. Op vrijdag kleedde ik Marion aan voor haar bruiloft met Christian. We genoten van de mooie ceremonie in de tuin van de Hasseltse kapel en feestte tot in de late uurtjes op deze zonovergoten dag. Bas had iets te hard gefeest. #MaarDatKwamVoorEenKeerGoedUit want de volgende dag was hij de vrijwillige BOB voor Back to the 90s. #Hahahahaha Waar we met onze vrienden nog een avondje “The night away” dansten.

In de weken erna arriveerden onze trouwfoto’s op USB die we met iedereen op onze tv konden bekijken als diashow. Wat een feest is dat! Alsof je de dag nog een keer over doet. En hoe mooi om te horen dat iedereen de dag, compleet op zijn of haar eigen manier, heeft beleefd. #OpOnsAlbumMoestenWeNogEvenWachten

En dan, 2 weken later dan gepland, komt ons prachtige nichtje Julie (spreekt uit Zjuulie) ter wereld! In de uren nadat ik wist dat Danique haar bevalling was begonnen, was ik ontzettend zenuwachtig. Zeker toen we al een aantal uren niets meer hadden gehoord. (Ook dat is dus normaal, weet ik maar ik ben dan Petra Paniek) Zou het allemaal wel goed gaan? Met Danique? En met Tiny Tuip? Zo had ik Julie gedoopt voordat we wisten dat ze Julie ging heten.  Maar om elf uur s ’avonds kwam het verlossende telefoontje. Nadat ik 2 uur zenuwachtig door de huiskamer had gerend en geijsbeerd #IKidYouNot
Met Bas en papa & mama, raceten we naar Eindhoven. Daar was ze dan, ons kleine mooie nichtje. De tranen sprongen in mijn ogen. Maar ook omdat Danique het heel zwaar had gehad en je zag dat ze pijn had. Dat vond ik stiekem heel moeilijk. Tegenwoordig heeft dit kleine meisje, al onze harten gestolen. Dat van mij helemaal. #AlleenMaarLiefde

Ook hadden we eindelijk ons prachtige album binnen waar ik regelmatig nog doorheen blader. Heerlijk is dat! #YardenaBedankt

Maar niet alles was het eerste jaar mooi en fantastisch. We kregen ook onze eerste grote getrouwde ruzie. Die zoals elke grote ruzie, niet eens om iets belangrijks ging. Tijdens onze bruiloft kregen we een kistje van Martine met daarin de tekst van onze ceremonie en alle informatie die ze verzameld had bij ons, bij familie en bij vrienden. Die mocht pas open als we 1 jaar getrouwd waren. Of als we het hard nodig hadden. Ik sjouwde het kistje naar beneden. Maar dat maakte Bas alleen bozer. “DAT DING GAAT PAS OPEN ALS WE 1 JAAR GETROUWD ZIJN!” Boos als ik was besloot ik dat het een super goed idee was om er een schepje bovenop te doen: “Als we dat maar halen als je zo achterlijk doet”. #DatWasDusNietZoSlim  De rest van de dag hebben we elkaar maar met rust gelaten. Hahahahaha.

Aan het eind van het jaar hebben we samen nog lekker uitgewaaid in Port Zelande. Dat had ik als verassing voor Bas geboekt. Ik had een spoor van briefjes met raadsels achterlaten in huis. Bij het laatste briefje zaten de boekingspapieren van het weekje weg.

Daarna was het alweer tijd voor de feestdagen maand. Van Sinterklaas kregen we mooie gedichten over onze trouwdag. Mijn schoonmoeder had zelf met duizenden kleine steentjes een diamond painting van een van onze trouwfoto’s gemaakt. #WATEENWERK! Die hebben we natuurlijk meteen opgehangen. #PetjeAfAnja

Julie kreeg haar eerste bezoek van Sinterklaas en pakte haar eerst cadeautje uit. Tijdens kerst deden we een Kerst Escaperoom waar “Yours Truly” 4weken aan gewerkt had en die helemaal op de beneden verdieping van het huis van mijn ouders was gebaseerd. Het was echt ontzettend leuk!

Het nieuwe jaar kwam. En voor de verandering kuste ik Bas niet als eerste om 12 uur. Maar het half jaar oude zoontje van mijn vriendin, die door al het vuurwerk echt niet kon slapen!
#NogSteedsGewoonEenKnappeManGekustDus

Op Valentijnsdag kreeg ik, van de man die aan die onzin echt niet mee doet, een heel 2019 Valentijn cadeau. Namelijk een Netflix abonnementje. En wed maar dat ik er blij mee ben!
#TheGiftThatKeepsOnGiving

2 weken geleden bereikte ik in het leven dan toch echt level 30. #JeLeestHetGoed Level 30.
30 voelt een beetje alsof je je leven op een rijtje moet hebben. Terwijl ik op een donkere regenachtige rotdag toch echt nog graag de remake van Belle en het Beest op zet.
Ik oprecht blij word als we naar de Efteling gaan. En net zo enthousiast de Toet-Toet baan van de zoontjes van een vriendin mee in elkaar zet. #IkBlijfWelGewoonEeuwig25Ofzo

Maar makkelijk er vanaf komen stond niet in de boeken. Bas versierde binnen met alles waar 30 op stond. En om 12uur s ’nachts hadden papa en mama stiekem buiten vlaggetjes en een bord opgehangen. Deze moest ik laten hangen tot het feestje, een week later. Hoe wel dat cijfer er af had gemogen, vond ik het stiekem wel mega leuk dat ze zo voor mij hun best hadden gedaan.

31 Mei nodigden we ouders en getuigen uit voor een klein borreltje ter ere van onze trouwdag. Als kers op de taart! Heb ik onze bruidstaart bij Baked with Love, in het klein nabesteld. Ze maakte hem precies zoals op onze grote dag. Zodat we er nog een keer van konden nagenieten!

“As we speak” zijn we onderweg naar ’s-Hertogenbosch, waar we lekker een dagje in het centrum doorbrengen. Daarna overnachten we hier en is ook een diner en ontbijtje geregeld. Ik heb stiekem een romantiek pakket besteld. Ik ben benieuwd hoe de kamer er straks uit ziet! O.a. kunnen we rozenblaadjes, chocolaatjes, kaarsjes en champagne verwachten. Maar wel een alcoholvrije versie! #SAYWHAT?!

Want misschien wel het allergrootste cadeau wat wij in ons eerste huwelijks jaar mochten krijgen… Is dat ik in verwachting ben van ons eerste kindje. Een nieuwe droom waar we naar uit kunnen kijken. Eentje die net zo speciaal is als onze trouwdag.
1 jaar getrouwd is een papieren huwelijk toch? Nou laat die luiers over een paar maanden maar komen! Misschien dan maar een mama blogje beginnen? #Justkidding

“As always”

Heel veel liefs
Margot

mei 29, 2019 | Posted by in Nieuws | 0 comments
Marie-José Swolfs