Let’s meet! Lees hier de allereerste blog van #TheBloggingBrideNL

Let’s meet! Lees hier de allereerste blog van #TheBloggingBrideNL

Let’s meet #TheBloggingBrideNL

Hoi!! Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Margot, 28 jaar, ik ben de dochter van Marie-José en Hans Swolfs en ik woon samen met mijn vriend Bas in Tilburg.

Ik ben het grootste deel van mijn leven werkzaam in de trouwbranche en dan natuurlijk voornamelijk bij Marie-José Swolfs Bruidsmode & Couture! Honderden bruiden (zo niet, meer) heb ik gezien, geholpen, geadviseerd en gerustgesteld in mijn leven. Duizenden bruidsjurken heb ik voorbij zien komen in de winkel, op evenementen en tijdens de inkoop op mega beurzen in binnen en buitenland.

Al vele vriendinnen en ook mijn zus heb ik geholpen bij hun zoektocht naar de jurk.
Wat een super speciaal moment is dat! Met liefde hielp ik sommigen s ’ochtends met een lach en ook een traantje in hun droomjurk.
Wauw, wat is trouwen toch een bijzonder iets! Ik hoop dat het ooit mijn beurt zal zijn….

And guess what? Die tijd is nu aangebroken! Ik ga zelf trouwen!
Halverwege vorig jaar vroeg Bas, terwijl we in Vlissingen aan de waterkant stonden te genieten, of ik met hem wilde trouwen. Natuurlijk wilde ik dat! Maar door alle emotie vergat ik bijna JA te zeggen en kon ik hem alleen maar knuffelen. Hahaha. Hij zei nog dat hij het antwoord wel wist maar of ik toch nog even een antwoord wilde geven I DO.. obviously

Sindsdien zijn we druk met de voorbereidingen. Maar een jurk heb ik nog niet..
Want ja, ik heb er al zoveel gezien dat ik het niet meer weet!
En ook ben ik wat je noemt een “curvy” of een “plussize” bruid. Al ben ik van mening dat #HappinesIsNotADressSize en je kunt er in iedere maat prachtig uit zien!

De komende tijd ga ik jullie een klein inkijkje geven in mijn zoektocht naar DE jurk en natuurlijk de voorbereidingen van de grote dag!
Pfff, wish me luck! Mijn nagels zijn al kort gebeten (Dat worden dus acrylletjes )

Liefs Margot
#TheBloggingBrideNL

feb 8, 2018 | Posted by in Nieuws | 0 comments
Marie-José Swolfs