Hitte tips van #TheBloggingbrideNL

Hitte tips van #TheBloggingbrideNL

Trouwen met tropische temperaturen? De #BloggingBrideNL geeft tips!

Maandenlang heb jij je look zorgvuldig samengesteld. De laatste 2 weken werd de weer app nauwlettend in de gaten gehouden. Want houden we het droog in Nederland?
Yeah, droog dat word het zeker! Maar daarbij zijn er op jouw dag ook tropische temperaturen voorspeld! Ohnee! Hoe houd je je look zo mooi mogelijk? Hier wat tips!

Geen tranen maar zweetdruppels over je wangen..
Bang dat zweten je make-up gaat verpesten? Verzorg je huid de weken van te voren extra goed. Vraag eventueel bij de schoonheidsspecialiste hoe jij jouw huid zo stralend mogelijk krijgt.
Veel water drinken en groente/fruit eten is altijd een goed idee. Beperk de stress. #DatIsEenOpgaveIkWeetHet #DontSweatTheSmallStuff
Zo is je huid op de dag zelf op en top! Daardoor heb je minder producten als bijvoorbeeld foundation nodig, waardoor je huid minder kan ademen en sneller gaat zweten! Gebruik na het opmaken ook even een fixing spray om alles mooi op zijn plek te houden.

Coupe de troep?!
Heb jij snel last van zweten als je je haar los draagt of bij loshangende plukken?
Maar bestaat je trouwkapsel uit los haar en/of losse plukken? Bespreek met je kapster een noodplanning. Draag je haar los tijdens de ceremonie maar kijk of er een mogelijkheid is om tijdens het feest je nek lekker te koelen door je haar omhoog te dragen.
Zijn je loshangende plukken wat nat geworden van het zweet? Zorg dat je ceremoniemeester altijd een paar speldjes in een noodetuitje heeft zitten. Zo steek jij de plukken bij nood, snel even weg!

Rokjes dag!
Met deze temperaturen trekken we allemaal een lekker jurkje aan of die korte broek zodat onze blote benen de zonnestralen kunnen voelen. Maar de meeste bruidsjurken zijn natuurlijk lang!
Kies ervoor om geen panty te dragen. Bang dat je last krijgt van schurende benen? Koop een mooi kanten boxershortje of schuurbroekje. Zo zitten je stelten niet ingepakt en kunnen ze warmte kwijt. Vraag je ceremoniemeester,je bruidsmeisje, je beste vriendin of zus om tussen de bedrijven door even met je rok op en neer te gaan zodat er lekker frisse lucht onder komt.
Sowieso handig om bij te hebben: Deodorant, een waaier, handheld ventilatortje en eventueel een water vernevelaar van bijvoorbeeld Evian. (Let wel op dat je het niet te dichtbij doet i.v.m. je make-up en jurk.)

Wet N Wild!
Dat je geniet van de dag is natuurlijk het allerbelangrijkste! Drink genoeg maar geniet nog meer!
Laat een paar zweetdruppels de boel niet verpesten. Want waar baal je achter meer van? Dat je wat zweetdruppels op je voorhoofd had staan en lekker gefeest hebt of dat je tijdens je feest op een barkruk zat om je look flawless te houden? DANCE THE NIGHT AWAY!!

Liefs Margot

 

jun 24, 2019 | Posted by in Nieuws | 0 comments
Marie-José Swolfs