Blog #8 Party time! and Shoe Heaven #TheBloggingBrideNL

Blog #8 Party time! and Shoe Heaven #TheBloggingBrideNL

Party time and Shoe heaven!

Dames en heren, wat heb ik een hoop te vertellen deze week! En dan heb ik het eigenlijk alleen maar over afgelopen zaterdag t/m maandag!
Zaterdag was het zover… na heel wat mysterieuze post en cadeaus werd er afgelopen zaterdagochtend aangebeld. Door het raam zag ik een van mijn vriendinnen staan met een grote lach op haar gezicht. Meteen zat ik in “FULL PANIC MODE” want; ik zat nog in pyjama, haren in een knot en geen make-up. Met de hoop dat ze mij 10 minuten zou gunnen om mij te fatsoeneren voor ik mee moest, deed ik heel voorzichtig de deur open…

Ze begon meteen te lachen toen ze mijn geschrokken hoofd zag. “Hier, opdrinken” zei ze lachend tegen me. Ze gaf me een glitterbidon met (wat ik dacht) water en stukken meloen er in waar op stond: “I don’t sweat, I sparkle!”  “Ik kan nog niet mee zei ik meteen, ik ben nog niet eens aangekleed!” Ik pakte de bidon en nam een slok. Dat was dus geen water 😉 hahaha! Er zat watermeloen wijn in. Mijn favoriet! En nee, het mag eigenlijk geen wijn heten en het is mierzoet.
Maar mijn niet zo verfijnde smaakpalet vindt het heerlijk! Tot mijn grote verbazing smaakte het nog best oké, zo s ’ochtends vroeg. We hebben nog even staan kletsen, maar waarover ben ik vergeten… Ik dacht alleen maar, ik ga me als de sodemieter aankleden! Tot mijn grote verbazing hoefde ik niet mee en ging ze weer.

Maar toen ik (aangekleed, opgemaakt en wel;)) s’ middags bij mijn ouders aankwam stonden ze daar (bijna) allemaal. Mijn lieve vriendinnen, mijn zus, mijn nichtje en mijn fabulous best friend. De woonkamer was uitbundig versierd en de tafels kwam om in de meest uitlopende lunch/high tea items. Even was ik overdonderd… wat een liefde! We hebben eerst heerlijk gegeten met uiteraard nog meer wijn voor mij hahaha. Ik kreeg een fantastische haarband waar “Bride” op stond en onze “doorgeef” sluier die er na al die feestjes nog steeds goed uit ziet (en dat is echt een wonder).
Iedereen had rood gelakte nagels en wel iets roods aan. Er volgde een quiz, waarvoor Bas stiekem vragen over mij had beantwoord. Als ik bij de top 3 zou zitten kreeg ik een prijs. Ook voor de andere 2 dames uit de top 3 was een prijsje. Ik werd uiteindelijk 1e (YEAH!) en kreeg een fantastisch boek waarin iedereen foto’s en herinneringen deelde. #KleinBrokjeInMijnKeel #OfEigenlijkEenHeleGrote

Na het versieren van een grote piemelcake (hé, het is natuurlijk een vrijgezellenfeest) gingen we richting de stad om de diva in mij te laten ontwaken. (Daar heeft ze gelukkig nooit zo veel voor nodig)
We gingen een heuse Lipdub opnemen! Lipdub: een geplaybackte video in 1 take. Op het nummer: Who run’s the world – Beyoncé. Het was in 1 woord FAN-F*CKING-TAS-TISCH. Zelfs de vriendinnen die dit verschrikkelijk vonden deden hun best, voor mij! Het eindresultaat is nog niet binnen maar ik ben al van plan om een première avond te “hosten”! Daarna lekker sushi gegeten en met een deel van dames op stap! Ik kreeg een “outfit change” van Bruid naar Roodkapje (inclusief witte sportsokken!) #DieDingenZoudenEchtNietMeerVerkochtMogenWorden en daar snapte ik maar weinig van…

Met een aantal Efteling gerelateerde opdrachten: “Dans met iemand met rode schoenen” en “Kleur bij tien mensen hun neus rood met lippenstift” “Vraag een vuurtje voor je zwavelstokjes”, werd ik op pad gestuurd en hebben we daarna nog heerlijk gedanst tot in de late uurtjes. Het was FAN-TAS-TISCH! Waarom ik roodkapje was, kwam ik rond middernacht achter… Bas was de WOLF! Whahaha!

Iedereen die mee heeft geholpen/er bij was: Ik kan jullie niet genoeg bedanken! #NiksDanLiefdeVoorMijnFamilieEnVrienden

Ik dacht dat die week niet leuker kon worden tot we afgelopen maandag richting Breda gingen naar “Shoe Heaven” of zoals de winkel echt heet: Tsjari! Het walhalla voor bruidsschoenen.
Van ballerina’s tot sexy stiletto’s en alles wat daar tussen zit. We werden super hartelijk en vriendelijk ontvangen door Gülhan, de eigenaresse. Ik was een beetje bang dat er niet veel keus zou zijn voor mijn voeten. Lees: Maat 42 en brede voeten. Ook was een mooie hak geen optie vanwege het auto ongeluk van afgelopen november waar ik een whiplash op liep. But boy was I wrong! Zodra ik vertelde wat ik in gedachte had, kwam Gülhan al met 6 dozen aanlopen! Allemaal in mijn maat, allemaal vrij plat en allemaal mooi! Daarna kwam ze nog eens met een aantal andere modellen die ze zo in mijn maat kon bestellen. Als Carrie uit Sex and the City zat ik op de poef met allemaal schoenen om mij heen. Het was een heerlijke ochtend! Uiteindelijk heb ik prachtige schoenen gevonden en als extra service stuurt zij ze ook nog eens meteen door naar de winkel en op tijd voor mijn pasbeurt. #Service! Ik zal vast verklappen dat het satijnen modelletjes zijn geworden. Want deze kunnen voor of na de bruiloft, namelijk nog in IEDERE gewenste kleur worden geverfd! #Score
Dames, doe jezelf en je voeten een plezier: ga zeker langs Tsjari voor je bruidsschoenen. Het assortiment is mega en de service ook! Heel erg bedankt Gülhan!

Life is short… BUY THE SHOES!

Liefs Margot

mrt 22, 2018 | Posted by in Nieuws | 0 comments
Marie-José Swolfs