Blog #7 Stressssss Nieuwe blog van #TheBloggingBrideNL

Blog #7 Stressssss Nieuwe blog van #TheBloggingBrideNL

Blog #7 Stressssss          Nieuwe blog van #TheBloggingBrideNL

Stress…

Laten we toegeven, als bruid heb je tussen het moment van je verloving en DE dag wel ergens stress van. De een natuurlijk veel meer dan ander, maar elke bruid ervaart op haar manier wel iets van stress. Daar ben ik geen uitzondering op…. “Trust me”

Maar de laatste tijd merkte ik bij mezelf dat de stress begon te zakken, want de grote dingen waren geregeld en ik heb eindelijk mijn jurk! We hebben een goede ceremoniemeester en de planning loopt verder gewoon op schema. Eigenlijk voelde dat heerlijk. Ik heb een lijstje met wanneer bepaalde dingen nog af moeten zijn en aangezien ik goed ben in planning, heb ik er persoonlijk alle vertrouwen in dat het goed komt. Natuurlijk zijn er nog een paar kleine dingetjes die spannend zijn, maar die zijn niet in de categorie #DaarLigIkVanWakker of #HaarUitvallendeSituaties.

Maar dat is schijnbaar niet oké ofzo? Stress die begint te zakken richting de bruiloft kan namelijk helemaal niet volgens een aantal mensen in mijn omgeving. What?!
Uiteraard vraagt iedereen momenteel: “Hoe gaat het met de voorbereidingen voor de bruiloft?” en aan die vraag hangt steevast de volgende zin: “Jij bent zeker mega gestrest nu!” Ehm.. (tot mijn eigen verbazing ook hoor) nee, ik ben niet mega gestrest. Natuurlijk vind ik een aantal dingen spannend, leg ik dan uit, maar ik kan niet zeggen dat ik MEGA gestrest ben.

En dat schijnt dan dus belachelijk te zijn. “Je bent wel gestrest!” “Hallo, je trouwt over een paar maanden” “Ik geloof echt niet dat je niet gestrest bent” of ze lachen je uit en zeggen op zo’n denigrerend toontje: “Ja ja, wij kennen jou hoor.” #GelukkigKenIkMijzelfBeter

Laat ik één ding vooropstellen. Met dit soort acties: MAAK JE EEN BRUID DUS WEL GESTREST!
Lieve mensen, houdt er mee op en laat ons bruiden lekker op onze eigen manier genieten van de laatste maanden als ongetrouwde vrouw. Zo, dat is er uit hahahahaha!

Ook merk ik dat ik een aantal van jullie op het verkeerde been heb gezet. #VerySorryLadies
Het klopt helemaal dat ik pas net mijn jurk heb gekozen en ik over een paar maanden mijn ja-woord uitspreek. Maar dat je het beste een bruidsjurk 12 tot 9 maanden voor de bruiloft kan uitzoeken vanwege levertijd is echt geen “verkooppraatje”. Het zit namelijk zo: als je jurken gaat passen dan krijg je de “pasmodellen” uit de winkel aan. Op het moment dat jij DE jurk hebt gevonden dan nemen ze jouw maten op en bestellen de jurk na in de goede maat. Bij sommige merken kan de levertijd oplopen tot zo’n 5 a 6 maanden(!) #GeenGrapDit. En dan hebben ze natuurlijk nog een tijdje nodig voor een aantal afspraken om jouw jurk perfect passend te krijgen. Uiteraard kan er in een kortere tijdsperiode nog best wel het een en het ander, maar om echt de grootste keus te hebben is 12 tot 9 maanden van te voren een jurk uitzoeken een beetje een pre.

 

Maar hoe zit dat dan met jouw jurk?! De jurken waar ik tussen twijfelde, hingen al in de goede maat klaar. Dus op het moment dat ik koos, werd die jurk automatisch mijn jurk en kon het afspelden beginnen. #WeerEenVoordeeltjeVanDochterZijnVan
Hopelijk is hiermee het mysterie van de jurk opgelost voor iedereen 😉

Ladies: Don’t Stress, Do your best and forget the rest!

Liefs Margot

 

Ps: Ongeveer een week geleden kreeg ik een heel leuk mailtje van een bruidje die een vraag had over haar bruiloft. Hoe ik dit zou doen? En of ik het wel oké vond dat ze mijn mening vroeg.
Dames! Hebben jullie vragen? Of ben je benieuwd hoe ik ergens over denk etc.? Stel je vraag gerust op de Social Media van Marie-José Swolfs Bruidsmode & Couture. Een pbtje mag natuurlijk ook. Ik probeer ze dan z.s.m te beantwoorden!

Tags: , , ,
mrt 13, 2018 | Posted by in Nieuws | 0 comments
Marie-José Swolfs