Blog #5 Exercise? I thought you said ACCESSORIZE! #TheBloggingBrideNL

Blog #5 Exercise? I thought you said ACCESSORIZE! #TheBloggingBrideNL

Blog #5 Exercise? I thought you said ACCESSORIZE! #TheBloggingBrideNL

Nope.. nog steeds geen jurk.. maarrrr ik weet uit betrouwbare bronnen
(en dat ben ik zelf! haha) dat het nu niet lang meer duurt. #Spannend!

Maar er is iets van mijn outfit.. wat ik al maanden klaar heb liggen…
En dat is:

Een haaraccessoire!
Ik hoor je gewoon denken: “Moet je dat niet afstemmen op je jurk?”.
Ehm.. ja, dat klopt. Maar ik denk dat dit accessoire bij heel veel zal passen.
Daarnaast ben ik er al heel lang gek op! En dan bedoel ik ook echt al heel lang.
Deze liefde gaat diep hoor 😉 Want dit item is bijna vintage te verklaren. Het ligt al heel wat jaren in de winkel en ik ben er altijd super gek op geweest.

Stiekem hoopte ik altijd, dat het niet verkocht zou worden en dat is dus niet gebeurd.
Een keertje bijna wel. De bruid was zo’n leuke vrouw! Ze trouwde in een “tea length” jurk en zij was samen met haar aanstaande een “ballroom danskoppel”. (schrijf ik dat goed?)
Het stond prachtig bij haar jurk maar gelukkig voor mij koos ze het accessoire niet.
Tijdens haar laatste pas afspraak kon ik haar vertellen dat ik zelf ook ging trouwen. Ik kreeg van haar en haar zus een dikke knuffel. Het accessoire lag nog steeds netjes en veilig in de vitrine.
PS: Lieve bruid, houd jij met mij nog even geheim hoe het accessoire eruit ziet als je dit leest 😉

Maar that’s what i call: meant to be! Vanaf het moment dat ik wist dat ik ging trouwen, heb ik het haaraccessoire uit de verkoop vitrine gebietst en veilig opgeborgen. Waar het nu ligt te wachten tot ik mijn jurk heb gekozen! #SittingWaitingWishing

Persoonlijk ben ik gek op mooie accessoires en ben ook van mening dat een mooi gekozen accessoire je outfit en dus ook je bruidslook helemaal af kan maken!
Ik merk steeds vaker dat, behalve het proberen van een sluier, bruiden eigenlijk niet meer echt denken aan andere accessoires. Toch wel zonde! Tegenwoordig zijn er de meest uiteenlopende haaraccessoires. Van de prinsessentiara tot een mooi verentoefje, van een insteekkammetje met bling tot een bohemien kanten lint met bloemen. Maar wat dacht je van een mooie “belt”? Een statement parelketting of juist een heel verfijnd armbandje? De keuze is reuze!

Dan bedoel ik natuurlijk niet, dat je jezelf vol moet hangen als een kerstboom! Maar probeer gewoon eens verschillende dingen uit als je je jurk gaat passen. Laat je adviseren in de opties en kies dan iets waar jij je het mooist bij voelt.
Want op onze trouwdag dames: We all deserve to be a little extra!

 

Liefs Margot
#TheBloggingBrideNL

Tags: , , , , , , , , ,
feb 15, 2018 | Posted by in Nieuws | 0 comments
Marie-José Swolfs