Blog #13 The Final Countdown #TheBloggingBrideNL

Blog #13 The Final Countdown #TheBloggingBrideNL

The Final countdown…

 

Daar gaan we, de dagen naar de bruiloft kan ik vanaf nu op 2 handen tellen…
Het draaiboek is klaar, leveranciers ingelicht met de juiste tijden, alle spullen liggen zo goed als klaar en de laatste outfit-pas-afspraken zijn gepland.
Een jaar lang zijn we bezig geweest met plannen. Telkens in mijn achterhoofd, dat het nog zo lang duurde. En nu, opeens, is de dag bijna daar…

 

Hier en daar steekt een twijfeltje de kop op over kleine dingetjes maar ik doe het af als zenuwen.
Want waar ik (nog steeds) niet gestrest ben, ben ik wel zenuwachtig. #AllKindOfButterflies
Ook nu er op het laatste moment toch wat dingen anders gaan dan gepland, is het toch nog wel spannend of als we alle losse stukjes aan elkaar plakken, het zo ongeveer is zoals bedacht.
Maar als alles niet precies zo is, als dat wij het gepland hebben, zou dat dan heel erg zijn?

Ongeveer 6 maanden geleden zou ik daar volmondig JA! op hebben gezegd. Want de bruiloft, die moet perfect verlopen. De kaartjes van het gastenboek moesten een bepaald soort lintje hebben, de strooiblaadjes moesten wel in een leuk zakje, de tafellopers niet crème maar wit en mijn decoratieplan was heilig. En natuurlijk vind ik het straks geweldig als alles er mooi uitziet en mensen die mening met mij delen.

Maar is onze dag minder fantastisch als er geen lintjes aan de kaartjes hadden gezeten? Of als de strooiblaadjes gewoon in bakjes hadden klaar gestaan? Als de tafellopers niet wit waren geweest maar crème? Hoe dichterbij we komen, hoe minder belangrijk het wordt.
Het budget voor een “Pinterest perfect wedding” was er niet. Maar met een aantal DIY acties en ideeën, creatief zijn met het budget en kijken naar wat echt belangrijk is ben ik voor mijn gevoel een heel eind gekomen. Het enige waar ik in het geheim #NotSoSecretAnymoreNow van baal is dat er geen videograaf aanwezig is op onze dag. #MovieClipsAreMyFavorite  Maar hé, draait het daar om? Nee!

Het draait namelijk straks om Bas! En om mij. En het allerbelangrijkst: Om ons samen.
Om de liefde te vieren. Om na alle up ’s en down’s te vieren dat wij daar samen sterker uit kwamen.
Om elkaar te vertellen dat wij ons leven samen willen delen.
En wij laten daar graag familie en vrienden van meegenieten! #FriendsAndFamilyAreImportant

Dus dan heeft die ene gast maar geen outfit binnen de dresscode, heb ik een onderkinnetje op mijn trouwfoto’s, hebben we geen extra verlichting pakket van de DJ en hebben we geen “Signature drinks” tijdens het feest. De lijst van wat we wel hebben is vele malen langer, om nog niet te spreken over alle familie en vrienden. #InsertHeartHere
En Bas natuurlijk, want die heb ik voor de rest van mijn leven…

Oh What a beautiful day it shall be!

Liefs Margot

#TheBloggingBride

mei 24, 2018 | Posted by in Nieuws | 0 comments
Marie-José Swolfs