Blog #12 Mrs Doubtfire #TheBloggingBrideNL

Blog #12 Mrs Doubtfire #TheBloggingBrideNL

Blog #12  Mrs Doubtfire

 

Het heeft dit keer wat langer geduurd voor ik tijd had om te schrijven… #ImVerySorry
Maar wisten jullie dit? Dat de laatste paar weken voor de bruiloft GEKKENHUIS zijn?
Serieus, bruiden zijn jullie hier van op de hoogte? Dat er dingen zijn die pas op het laatst kunnen gebeuren? We hebben alles goed op tijd geregeld hoor, daar ligt het niet aan. Maar er moet gewoon nog HEEL VEEL gebeuren!
De R.S.V.P. lijst is compleet, alle leveranciers zijn gevonden, het draaiboek zit in elkaar, maar is het allemaal bij elkaar, straks zo als wij het hebben bedacht?
Yes, people… “Wedding jitters” are setting in!

 

Oke, heel langzaam begint hier en daar een twijfeltje te komen. Niet over Bas of over het feit dat ik mijn leven met hem wil delen. #NOWayJosé #NoWorriesThere
Maar of alle losse componenten wel bij elkaar passen… De decoratie van de ceremonie is niet in hetzelfde thema als de decoratie voor het diner/feest.
Maakt dat eigenlijk uit? Nee toch?
Oke, we zijn eruit, HET MAAKT NIET UIT! (Gasten? Gehoord? Het maakt niet uit!) Toch?

Ook zo’n dingetje… Ik heb mijn kapsel, mijn make-up en mijn jurk nog nooit samen gezien. Afzonderlijk van elkaar vind ik het prachtig, maar vind ik dat ook bij elkaar?
Is het bij elkaar misschien “too much”? Of juist te simpel? Past het bij Bas z’n outfit?
En ook: (ja daar issie weer…) vind ie’ het wel mooi?
Mijn god mens, doe normaal, maak je niet zo druk.
Alle bruiden hebben dit momentje toch? Dat je aan een paar dingetjes twijfelt? Toch? TOCH?! Zeg maar gewoon ja 😉

Dat de dag verder goed geregeld is en dat het goed gaat verlopen is iets waar ik mij dan niet echt druk om maak. En ja dat is “very surprising”! Aangezien “In Control Courtney” my middle name is;) Want het huwelijkskado waar we die dag misschien wel het allerblijst mee zijn, kwam al ver voor de bruiloft van mijn lieve ouders! Een proffessionele ceremoniemeester! Die zorgt dat alle in goede banen geleid wordt, ongelukjes worden opgelost voor wij het doorhebben, het draaiboek in ere wordt gehouden zonder dat wij naar het draaiboek en de tijd hoeven te kijken en nog veel meer. #JustSitBackAndRelaxAndGetMarried
We werken al jaren samen met Lenie van Prachtige Plannen Weddings & Events.
Samen met mijn vader is zij mede verantwoordelijk voor een top evenement genaamd: “XL Wedding event”. De grootste gratis trouwbeurs van Nederland die dit jaar zijn eerste jubileum (5Jaar!) vierde. Het lijkt mij als dat al 5 jaar goed gaat, dat onze bruiloft een peulenschil is!

Overigens, dat ik zeg dat het nog even veel werk is, betekent niet dat het vervelend werk is!
Gisterenavond nog, heb ik samen met mama en een vriendin lekker decoratie zitten fröbelen.
In de tuin, met een drankje en een (gezond) hapje erbij. Ik moet natuurlijk wel in mijn jurk passen. We hebben gekletst, gelachen en gefröbeld. Het was een gezellige avond. #CreaBeaToTheMAX!
Ook staat er vanavond de laatste afspraak met onze BABS Martine op het programma. Wat maakt die vrouw er een werk van! #FeelingSpecial #MaarDoetZeVoorIedereenHoor
Ze heeft de afgelopen weken bezoekjes gebracht aan onze ouders, gemaild met getuige en zich echt in ons verdiept. Ik ben razend benieuwd wat voor een mega speciale, persoonlijke ceremonie zij er van gaat maken!

Volgende week ben ik jarig en op die dag gaan we op locatie, de hele dag doorspreken! Ik Heb er ongelooflijk veel zin in! Dan is alles “Set in Stone” en kan de “Final Countdown” toch echt beginnen! Zouden ze ook taart hebben op onze locatie? #IkBenTenslotteJarig Hahahaha!

“If you’re going to doubt something.. Doubt your limits!”

Liefs Margot
#TheBloggingBrideNL

 

mei 9, 2018 | Posted by in Nieuws | 0 comments
Marie-José Swolfs