Blog #11 Live life in full BLOOM! #TheBloggingBrideNL

Blog #11 Live life in full BLOOM! #TheBloggingBrideNL

Blog #11  Live life in full BLOOM!

Ik kijk uit het raam. De zon schijnt, de vogels fluiten, in de achtertuin begint het een en het ander te bloeien en in de voortuin staat de buxus die aangevreten is door die fijne rupsenplaag… #BedanktRups  Dat betekend maar 1 ding:
Ladies and Gentleman: SPRING IS HERE! Wat dus ook betekent dat de “final countdown” is ingegaan.
Oke, koppie er weer bij Margot. Ja, het is lekker weer maar je hebt nog wel het een en het ander te doen! Een van de laatste items op de to-do lijst is de bloemist. Een afspraak waar ik echt zin in heb!
Weken geleden belde ik al naar mijn all-time-favorite bloemist. Maar zij vertelde mij dat ik niet te ver van te voren moest komen. Want dan kon ze mij niet de bloemen laten zien die tijdens mijn bruiloft er waren. #AValidPoint  Een paar dagen van te voren liet ik Bas mijn zorgvuldig bij elkaar gezocht Pinterest bord zien. Zijn reactie? “Pfff schat, wat saai…” #Slik #HoezoSaai?!

Wat nou saai? Wat weet hij er nou van! Oké, dat meen ik niet. Maar dit past bij mijn jurk… EN ik vind dit dus mooi. Nou ja, hopelijk kan Natasja ons helpen.

Mijn favoriete bloemist is namelijk Natasja Leijten van Magnolia bloemen. Ik vind haar eigenlijk geen bloemist maar een kunstenares!
Als je de winkel in loopt word je al gelukkig. Niet omdat overal waar je kijkt in alle kleuren en stijlen bloemen staan EN het er heerlijk ruikt, maar omdat de winkel een inspiratie op zich is. #HEERLIJK!
Bij Magnolia kun je voor alles terecht. Voor een “gewone” mooie bos bloemen, voor een fles champagne aangekleed met bloemen #2in1WinWin
tot de mooiste creaties! Alles wat jij je kunt bedenken kunnen ze bij Magnolia verwezenlijken.
Voor verschillende modeshows heb ik samengewerkt met Magnolia bloemen en voor alle gekke, aparte en creatieve ideeën die ik had om de show nog leuker te maken kwam Natasja met een gaaf bloemen item wat daar bij paste. Denk aan een bloemenstaf waar de modellen mee dansten, een sluier helemaal bedekt met orchideeën, een paraplu vol bloemen of een tasje helemaal gemaakt van bladgroen en bloemen. #AltijdEvenCreatief

Ik had mij voorgenomen om haar inspiratie plaatjes te laten zien van wat ik wel en niet mooi vond i.p.v. met een plaatje binnen te komen en te zeggen, maak dit maar na. Want een kunstenares moet je natuurlijk een beetje vrijlaten ;).  Ook Bas had een wat specialer idee dan zomaar een corsage en Natasja dacht enthousiast mee. Nog wat bloemen en takken voor de decoratie en toen was helaas de afspraak alweer voorbij. Ik kan niet wachten tot ik mijn boeket straks mag dragen en ben stiekem ook al een beetje jaloers op de vriendin die mijn boeket gaat vangen! Zij mag er nog lekker van nagenieten. Hopelijk gaat hij of zij dan ooit ook  zijn/haar grote dag beleven en heb ik door mijn boeket een beetje liefde en geluk doorgegeven.

Over niet zo zware afspraken gesproken… Ik heb jullie nog helemaal niets verteld over onze afspraak met Baked with Love! Hoe kan ik dat nu zijn vergeten. Een bruiloft is natuurlijk een groot feest en bij een feestje hoort een TAART!!! #Jummie
We werden hartelijk ontvangen door Ingrid. (eigenaresse van Baked with Love)
Ze had al verschillende biscuit soorten en vullingen klaar staan. Nou proeven maar! Ooohh wat was dat lekker. Ondertussen nam ze met ons de bruiloft door en onze wensen. En wij maar door proeven hahaha. Ik houd zelf helemaal niet van marsepein en/of fondant dus het “Naked cake” idee sprak mij wel aan en Bas gelukkig ook. Maar over de vulling werden we het maar niet eens… Ingrid had de perfecte oplossing! Ze deelt de taart gewoon in 2 qua vulling!
Daarna bespraken we nog de opties voor de “look” van de taart, en hebben we nog heerlijk gekletst met Ingrid over van alles en nog wat.
Dit was “by far” een van de lekkerste afspraken hihihihi.
Was het maar alvast zo ver..  Nog even geduld, want nu ga ik mijn jurken passen! #OokNietEchtEenZwareAfspraak

Bake the world a better place!”

Liefs Margot

#TheBloggingBrideNL

apr 26, 2018 | Posted by in Nieuws | 0 comments
Marie-José Swolfs