Blog #9 Something old, something new, something borrowed, something blue, and the click between us and you! #TheBloggingBrideNL

Blog #9 Something old, something new, something borrowed, something blue, and the click between us and you! #TheBloggingBrideNL

Something old
Something new
Something borrowed
Something blue…
And the click between us and you!

Van onze fotografe kregen we een “Love shoot” cadeau. Een shoot van Bas en mij (in gewone kleding), zodat wij haar beter leerde kennen en zij ons. Ook zodat het op DE dag wat minder “awkward” zou zijn om foto’s te maken. Maar eigenlijk, sta ik liever achter dan voor de camera…
Maar goed, de dag brak aan en de shoot zou plaats vinden in de Efteling. Een van mijn favoriete magische plekken op de wereld.  Helaas was mijn “inner Diva” al weken in geen wegen of velden te bekennen. Shit!

Tijd om haar maar even wakker te schudden. Maar hoe dan? Ik besloot mijn comfort zone maar te laten voor wat hij was en gewoon in een beetje over-de-top outfit door het park te wandelen. Tot grote ergernis van Bas trok ik mijn zwarte tule rok aan met mijn “Sassy” t-shirtje en een zwart spijkerjasje. Hij is niet zo gek op dat “zwarte tule monster ding”. 😉 Maar hij houdt van mij en na 1 opmerking in de trant van “Ik doe het lekker toch aan” hield hij het voorgezien en gaf me een kus. “Maar je doet wel een jas aan he!” Nou, dat was ik dus helemaal niet van plan… Dan zag je toch helemaal niets meer van mijn outfit! ”Het is februari mafkees”, zei Bas.  Snel nog wat lagen onder mijn kleding aan en vooruit dan, een sjaal. Op naar de Efteling.

We waren wat aan de vroege kant en stonden bij de ingang te wachten op Yardena Golverdingen (de fotografe). Ik blijf er bij dat we in de tocht stonden hoor, maar ik had het koud! Pff.. en dat ging ik dus echt niet toegeven he. Bas vroeg herhaaldelijk “Heb je het koud schat?” “Nee hoor, nergens last van” zei ik stoer.

Eenmaal in het park besloten we eerst maar ergens binnen koffie te drinken #ThankGod!
Daarna besloten we maar eerst een ritje Symbolica te doen en vervolgens nog een stukje door het park te wandelen. We wisselden attractie ritjes af met foto’s maken en we kletsten aan een stuk door met elkaar. We kwamen er steeds beter in en ik had het niet eens meer koud! We hadden steeds minder aanwijzingen nodig en de spontane foto’s begonnen te komen. Ik maakte mij niet meer druk om een onderkinnetje of een zichtbaar buikje. Het ging om Bas en om mij! Of nog belangrijker… om ons samen! De dag vloog voorbij!
Vorige week ontvingen we het eindresultaat. Prachtige foto’s! Thanks Yardena!
In het Facebook bericht van deze blog zal ik er een paar plaatsen.

De hele love shoot vroeg ik mij af hoe we er straks samen uit zouden zien. Zouden we er samen mooi uit zien?  Welke kleur pak zou Bas dragen?

Dat is ook niet de enige kleur-vraag die ik mijzelf momenteel stel! Ik ben namelijk nog op zoek naar mijn “Something Blue”. Ik heb al super veel leuke ideeën de revue zien passeren: bijvoorbeeld een blauw lintje aan je kousenband. Of zelfs een “custom made” kousenband die ze hier bij Marie-José Swolfs Bruidsmode en Couture voor heel bruiden naar wens maken. Blauw verwerken in je boeket bijvoorbeeld of blauw steentje op je nagels. Ik ben er nog niet uit hoor. Daarom zijn tips van harte welkom! “Something borrowed” heb ik ook nog niet maar zou het tellen dat ik bij In Style Styling, decoratie heb gehuurd? Ik bedoel huren is toch bijna hetzelfde als lenen? 😉

Of zou Bas dan toch mijn “Something Blue” zijn? Dat zal ik moeten afwachten…

Liefs Margot   #TheBloggingBrideNL

mrt 27, 2018 | Posted by in Nieuws | 0 comments
Marie-José Swolfs