Blog #10 Make-up is ART #TheBloggingBrideNL

Blog #10 Make-up is ART #TheBloggingBrideNL

Blog #10 Make-up is ART.. #TheBloggingBrideNL

Ik ben gek op Make-up! Ik ben van mening dat je schoonheid iets is wat je hebt gekregen, wat je zelf bent. En make-up, dat is de kunst. Make-up is datgene waarmee je je schoonheid kunt omlijsten. Eventueel kleine “flaws” mee kunt camoufleren en waar je je pluspunten mee kunt benadrukken.

Ik draag zelf eigenlijk iedere dag make-up. Natuurlijk zit er wel verschil tussen even een boodschapje doen en een “full on party” look.  Ik vind het leuk om dingetjes uit te proberen en zoals eerder vermeld heb ik altijd standaard minstens 6 lipsticks (als het niet meer is) in mijn tas. Hé, je weet toch nooit wat de dag je gaat brengen? #LipstickAddict   Maar toen ik moest gaan nadenken over mijn make-up voor de bruiloft, sloeg de twijfel toch wel even toe… Want: keuzes, keuzes, keuzes…

 

De bruiden in de winkel hebben het vaak over een make-up-je waar je eigenlijk bijna niet bij ziet dat je opgemaakt bent.
Alsof je gewoon mega fris en fruitig bent opgestaan omdat je net als Doornroosje 100 jaar hebt geslapen. Iets met een #NaturalGlow
Oké dat was een optie… Of naja.. eigenlijk niet (Bedenk hier de smiley face die huilt van het lachen ;) )

Bas is gewoon gewend dat als we naar een feestje gaan, ik mij waag aan smokey eyes of stroboscopische highlighter, de klassieke cat eye eyeliner met rode lippen of blush met een gouden ondertoon. En is de bruiloft niet gewoon 1 GROOT FEEST?! #OhYesMyDarlingItIs!

Oké, niks “natural look” dus. Maar geloof mij, tussen Rianne van Dorst (Elle Bandita) en Nikki Tutorials zit nog een hele wereld in. Ik wil dus iets meer dan Nederlandse “polder-glam” maar dan weer iets minder Kim Kardashian. Pinterest werd afgestruind en Instagram werd extra gecheckt op make-up lookjes. Ook vond ik inspiratie bij mensen waarvan ik het in eerste instantie niet had verwacht. Ik kwam namelijk een killer make-up-je tegen op ons eigen Nederlandse multi-talent Esmee van Kampen. Haar ogen zijn echt eindeloos prachtig. Ook Josine Wille van Biggerblogger.com die ik eigenlijk volg voor toffe outfit inspiratie had een paar hele toffe make-up looks. Dus: moodboard modus aan en gaan!

 

Een bruidsvisagist was zo gevonden. Ik ben al langer bekend met Linda de Kok van Mooi bij Linda.
Ik heb al meerdere bruiden “van haar” zien stralen op hun dag en verschillende keren samengewerkt op styled shoots, waar zij keer op keer liet zien hoe goed ze ideeën om kon zetten in een “flawless resultaat”. Een afspraak werd gemaakt en een paar dagen geleden stond ze dan met al haar spullen voor de deur!

Ik had mama en een vriendin (ja die, van die glitterbidon met wijn 😉 ) uitgenodigd omdat zij mij goed kennen en waarvan ik weet dat ze nadenken over wat ik wil i.p.v. wat zij mooi vinden. Linda begreep vrij snel wat ik wilde en ging aan de slag. Had ik al gezegd dat ze werkt met haar eigen(!) make-up lijn? #FeelingLikeACelebrity
Ondertussen kletsten we gezellig over de voorbereidingen van de bruiloft en het vrijgezellenfeest. Het was echt een feestje! Nadat Linda klaar was, hebben we nog een paar kleine aanpassingen gedaan en voilà! Ik stond er van te kijken dat ze zo goed had begrepen wat ik wilde.
Lieve dames, zij is echt een aanrader! Ik heb mijn make-up de hele dag laten zitten en het bleef zelfs zitten na een hele drukke (en warme!) Theater repetitie! #DitWeekendEersteKeerInHetTheater #Spannend!

De bruiloft komt nu echt dichtbij en we zijn al bezig aan de laatste puntjes op de i. Aan de ene kant kan ik niet wachten tot het zover is! Maar aan de andere kant vind ik het zo jammer dat het dan allemaal afgelopen is… Geen voorbereidingen meer, niet meer dat gevoel als iemand je de bruid noemt en niet meer naar deze fantastische dag toeleven… Gelukkig kan ik nog een aantal weken hiervan genieten en dat ga ik met volle teugen doen!

Oh! Ik bedenk mij net dat ik na de bruiloft niet meer kan bloggen als bruid! Oh nee!
Missschien dan maar iets van #TheBloggingBrideNLNewlyWedEdition? Wat vinden jullie?

“Every Moment Matters!” Onthoudt dat!

Liefs Margot

#TheBloggingBrideNL

apr 10, 2018 | Posted by in Nieuws | 0 comments
Marie-José Swolfs